Betalen – Tandartspraktijk 's-Gravenpolder – ‘s- Gravenpolder

Betalen

Na een tandartsbehandeling volgt een rekening. Het hangt van uw/jouw tandartsverzekering af welk deel u  wel en welk deel u niet kunt declareren bij uw zorgverzekering. Hieronder leggen we uit hoe dit in onze praktijk in zijn werk gaat.

Na de tandartsbehandeling

De tandarts verwerkt de behandeling in zijn administratie waarna er een nota gemaakt wordt. Deze wordt vervolgens automatisch ingestuurd naar uw verzekeraar. Die controleert de nota en bepaalt wat er wel en niet voor een vergoeding in aanmerking komt.
Komt uw nota geheel voor een vergoeding in aanmerking? Dan hoort u daar niets meer van. Het kan ook zijn dat uw nota maar gedeeltelijk of zelfs geheel niet voor een vergoeding in aanmerking komt. Als dat zo is, krijgt u voor het bedrag wat u nog moet betalen een nota toegestuurd.

De nota

Wanneer uw e-mailadres bij de tandarts bekend is, krijgt u de nota digitaal doorgestuurd. Anders krijgt u deze per post. Wat uw tandarts tijdens de behandeling precies gedaan heeft, kunt u op de nota teruglezen. Wilt u weten wat de code’s op de nota betekenen? Kijk dan op www.alles-over-het-gebit.nl

 

 

Uw tandarts in ‘s-Gravenpolder

De tandarts en het team van Tandartspraktijk ‘s-Gravenpolder bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit.

Neem contact met ons op